Jdi na obsah Jdi na menu
 


18. 2. 2017

Ukrajinské zombie bojujících po výstřelu do hlavy jsou skutečností

Ukrajinské zombie bojujících po výstřelu do hlavy jsou skutečností

Příslušníci ukrajinských silových složek bojují v pásmu ozbrojeného konfliktu na Donbasu pod vlivem nesmírně silných psychotropních přípravků. Prohlásil to zástupce velitele operativního velení DLR Eduard Basurin v interview pro list Izvestija.

ukr_zombie.jpg

„Příběhy o kyborzích (tak říkají na Ukrajině vojákům, kteří se zúčastnili bojů o doněcké letiště — red.) nejsou žádné pohádky. Nejdřív jsme přišli do styku s tabletkami. Potom jsme na letišti objevili nádobky s nápisem Živá voda.

Poslali jsme je do laboratoře. Zjistilo se, že se jedná o nesmírně silnou psychotropní látku, po jejímž požití člověk necítí vůbec žádnou bolest ani strach," řekl Basurin.

Kromě toho podotkl, že ukrajinští vojáci pod vlivem takových přípravků po výstřelu neupadli.

„Mohli jste do něj vystřílet celý zásobník a on šel dál. Jdou do útoku, aniž by se kryli. Zabiješ ho, a on jde dál. Střílíš na něj, a on po výstřelu padá, hned zase ale vstane, a jde dál. Dokud ho nestřelíš do hlavy nebo do srdce. Když má vestu, pak to jde se srdcem těžko. Někdo se může zvednout i bez hlavy a pokračovat v cestě," řekl představitel DLR.

Jak řekl Eduard Basurin, tyto látky působí přesně deset dní, proto ukrajinská strana vždycky žádala, aby rotace probíhaly třikrát do měsíce.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář