Jdi na obsah Jdi na menu
 


10. 4. 2016

Pravý sektor hrozí uvěznit Porošenka ve špinavém sklepě

Pravý sektor hrozí uvěznit Porošenka ve špinavém sklepě

Poklesky Porošenka následují za sebou jeden za druhým: offshorový skandál se změnil na neúspěšnou návštěvu Japonska, Nizozemí v referendu jednomyslně řeklo "ne" Ukrajině.Americký velvyslanec Payette uvedl, že je nutné dále zkoumat finanční vztahy ukrajinské politické elity.

Obecně platí, že se již přijímají sázky na to, co bude politickou "smrtí" Porošenka.

Vychytralý Andrej Portnov uveřejnil na webových stránkách realitních společností v Rostově na Donu odkaz, aby se "pak" nemuselo běhat jako blázen při hledání úkrytu.

A ještě se ozval Pravý sektor, který Porošenkovi doma slibuje kulku do hlavy a ujišťuje, že do Ruska pátý prezident Ukrajiny nedoběhne. V Pravém sektoru se domnívají, že v případě nové revoluce na Ukrajině nesmí Porošenko utéct ze země, tak jak to udělal Janukovyč. Oznámil to mluvčí Pravého sektoru Artom Skoropadskij. Porošenka budou soudit mladí ukrajinští vojáci nebo příslušníci Národní gardy.


Pokud přijde nová revoluce, ukrajinský prezident Porošenko a jeho přisluhovači nesmí utéc ze země. Oni musí počítat s trestem v nějakém tmavém sklepě, pod dohledem vojáků a Národní gardy.

http://ianewstoday.ru

-JP-

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář