Jdi na obsah Jdi na menu
 


3. 2. 2017

Nečekaný průzkum: Většina Čechů je pro návrat socialismu!

Nečekaný průzkum: Většina Čechů je pro návrat socialismu!

Průzkum veřejného mínění připravil nemalé překvapení. 60% Čechů by totiž s chutí vystoupilo z EU i NATO, 40% by chtělo návrat k socialismu a 28% by stálo o stalinismus Gottwaldova ražení. Výsledky jsou dost ráznou odpovědí na nesmysly o české spokojenosti v kapitalismu. Naopak ukazují, že Češi mají již diktátu EU, oligarchie a vyžírkovských zaměstnavatelů dost.

Ani přes rozsáhlou mediální masáž a politický tlak se nepodařilo lidi odnaučit myslet. Občané se již přestávají bát vyslovit, co si doopravdy o tom českém kapitalismu a podřízenosti myslí:

„Nikdy jsem se necítil tak hrozně, nechápu ty debilní oslavy. Vlast je rozkradená, vládne nám šmelinářská pakáž a Brusel. Jsme jen americký satelit. Máme tady druhý protektorát“, odpověděl na otázku ankety Roman.

Jak na ně působí režimní antikomunistická kampaň?

„Na to vám seru, jsou to výmysly! Horáková byla vlastizrádkyně, o těch dalších ani nemluvě. Je mi to jedno. Celý ten sviňský kult, Havlem konče! Národ potřebuje důstojnost. Socialismus bych hned vrátil, ale mnohem tvrdší, aby nezrodil zas další Babiše a podobné. Zlatej Gottwald!“, dodal pan Michal.

Chtějí „něco jemnějšího“ nebo pouze „sociální stát“?

„Chci pořádný socialismus, tvrdý proti kapitalistům jak za Gottwalda. Ten to dělal správně a já si přeju aby to tady už bylo! Do té doby se nám, pracujícím, buržousti budou smát do obličeje“, sdělil Pavel.

A co říkají o kapitalismu po roce 1989?

„Už aby byl pryč. 27 let nám vládnou veksláci, prokorumpovaní politici a loutky Bruselu. Nezávislost, tu nám přinese jen reálný socialismus“, na závěr řekl Jiří.

„Měli jsme chráněné hranice, vlastní podniky a žádný dluh. Měli bychom se opět zadrátovat, opustit NATO a vyzbrojit armádu k ochraně před Západem“, Antonín. 

Zdroj: http://pvpravda.cz/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář