Jdi na obsah Jdi na menu
 


5. 7. 2017

Případ ženy bez emocí

Případ ženy bez emocí, která se zjevila ve dveřích jedné nemocnice, je skutečně děsivý.

Na světě je známo množství nevysvětlitelných případů o objevení lidí, kteří by jakoby nebyli z tohoto světa. V tomto případě ale bylo objevení jedné ženy vskutku neobvyklé. Ženu, která se objevila počátkem sedmdesátých let v USA, nikdo nedokázal identifikovat, nikdo ji nikdy neprohlásil za pohřešovanou a ani ji nikdy nikdo nehledal. Zdálo se, že do tohoto světa vůbec nepatřila. Pokud se rádi bojíte a zajímáte se o mimozemský život, je dost možné, že jste již slyšeli o tzv. Cedar Senai incidentu.

cedar-senai-incident.jpg

Psal se rok 1972 a do nemocnice Cedar Senai v americkém státě California přivezli ženu, která v zubech držela malé kotě. Byla oblečená v bílém rouchu, které bylo celé promočené od krve. Už na první pohled vypadala zmateně, nevydávala žádné zvuky a dokonce ani neodpovídala na otázky lékařů. Přítomný personál se pokoušel zjistit identitu zraněné ženy, ale všechny snahy byly marné.
 

V momentě, kdy se jí personál snažil pomoci a snažil se vyndat z úst dohryzané zvíře, žena jen apaticky koukala do zdi. Zajímavý je i způsob, jakým se žena do koťata zakousla. Ačkoli krev stále vytékala, zuby ženy vůbec nebyly vidět. Následně žena hodila kotě o zeď a zhroutila se na zem. Na první pohled žena působila nepřítomně. Co však vzbuzovalo otázky přítomných byla její tvář, která jako by byla bez emocí. Bezchybnou tvář nedoplňovalo žádné obočí, ústa vypadala jako vykrojená z modelovací hlíny. Dalo by se říci, že žena působila jako figurína, nehýbala se a nikdo z přítomných nedokázal zjistit, co ve skutečnosti ženě je. Mnozí ze zdravotníků později uvedli, že nemohli v pokoji se ženou vydržet více, než několik minut. Všechny je po pár minutách přemohl pocity paniky a strachu.

Žena následně překvapivě upadla do stavu neklidu a sestřičky se ji snažily uklidnit. Sestřičky se však v tom momentě staly svědky boje této ženy, která jako by měla nadpozemskou sílu. Přivolaní asistenti se snažili ženu uklidnit a uložit zpět na postel. Poté, co do pokoje vešel mužský lékař, se žena pomalu otočila k němu a usmála se. Lékařka přítomna v pokoji v šoku zjistila, že zuby ženy připomínají spíš něco jako tesáky, než lidské zuby a vyděšená opustila pokoj. Lékař jí položil otázku, kdo vlastně je. V té chvíli se žena pomalu přiblížila ke krku lékaře. V místnosti nastalo nekonečné ticho, které přerušila žena ve chvíli, kdy se lékaři zakousla do krku. Lékař padl na zem, protože mu žena překousla krční tepnu. Když žena zaslechla přicházející nemocniční ochranku, naposledy se na muže zadívala, usmála se a do ucha mu pošeptala: Já jsem bůh. Nemocniční ochranka po příchodu zjistila, že lékař je zraněn. Nicméně dříve, než stihla zareagovat, žena zpacifikovala i nemocniční ochranku a pomalu odkráčela z pokoje pryč. Jediná, která tento incident přežila, byla lékařka, která z pokoje odešla. A právě ona tuto ženu pojmenovala jako "ženu bez emocí". Přestože byl případ šokující, vyšetřování neproběhlo, jelikož tuto ženu už nikdy nikdo neviděl.

www.fakter.cz/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář